Oplev Chris MacDonalds motivationsforedrag


Kontakt evt Frantz/BIF Motion for fælleskørsel.

Chris MacDonald tager på en febuar-turne med foredraget Motivation & Energi, der er en spændende og humoristisk aften med fokus på sund livsstil, motion, energi og det gode liv. Der er garanti for at alle får rørt lattermusklerne, samtidig med at man bliver inspireret til at komme i gang med livsstilsændringer og et aktivt liv ovenpå en mørk tid. Arrangørene gør meget ud af at alle skal have mulighed for at deltage, og derfor er der lanceret en specielt billetkategori for foreninger. Vi kan tilbyde Brenderup IF mulighed for at deltage til foreningspris – 100 kr. pr. billet excl. gebyr. Normalprisen er 289 kr.

Find billetter til foreningspris via disse links:

Nørresundby
Idrætscenter 25. februar 2014
Aarhus NRGi Arena 26. februar 2014
Farum Arena 27, febuar 2014
Magasinet Odense 5. marts 2014
Dokken Esbjerg 6 marts 2014

Oplev et humoristisk show med en af danmarks ubetinget bedste foredragsholdere om motivation, mænd og kvinder, mentalitet, sundhed og meget andet, og gå fra aftenen med ny energi og livslyst.

I en tempofyldt og crazy-busy hverdag, glemmer vi nemt det faktum, at et menneskes fundament bygger på vores krop og psykes styrke og tilstand. Krop og psyke griber ind i hinanden og skaber en effektiv balance med en enorm styrke.

Chris MacDonald kom til Danmark fra USA i 1999, og ud over at være sundhedsinspirator og forfatter, har han udviklet sit talent som humoristisk foredragsholder.

Hvordan får vi det sunde og gode liv til at hænge sammen med det travle hverdagsliv?

Vi skal i dag nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det eneste, der ikke ændrer sig er, at der stadig kun er 24 timer i døgnet.

Vi har skabt en verden, som udfordrer de gode valg og vores sundhed, men vi har samtidig mulighed for at arbejde med os selv og vores vaner ? at lave et You-TURN – for at opnå et sundere liv. I den sammenhæng er information, inspiration og motivation vigtige redskaber.

I dette foredrag inddrager Chris MacDonald blandt andet sine erfaringer og refleksioner fra det tankevækkende projekt: U-TURN. Chris MacDonald motiverer og underholder igennem hele foredraget, så alle går derfra med modet til at tage det første skridt mod et sundere og bedre liv.

Chris MacDonald leverer redskaber til at give dit liv et serviceeftersyn. Hvordan står det til og hvad kan du gøre for at optimere dit liv og din sundhed? Gå derfra motiveret og i højt humør ? det er aldrig for sent eller for tidligt at leve sundt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *