Ansøgning åben til Brenderup Elforsynings Almene Fond

Elfonden

2 thoughts on “Ansøgning åben til Brenderup Elforsynings Almene Fond

 1. Primilejr Fyn

  Hej

  Jeg skriver på vejene af primilejr Fyn, som er en sommerlejre for socialt udsatte børn, i ungdommen Røde Kors.

  Vi vil gerne søge om et tilskud på 2.500 kr. til at afholde vores lejre til sommer. Penge vil gå til at give børnene nogle unikke oplevelser, og en sommerferie de ellers ikke vil få.

  Om os:
  Primilejr Fyn er en af Ungdommens Røde Kors i alt 23 ferielejre, der ligger spredt over hele
  Danmark og Sverige. I sommeren 2019 sørger ferielejrene tilsammen for, at ca 1500 børn og unge får en velfortjent sommerferie, hvor de ligesom andre børn kommer tilbage med en gode oplevelser de kan dele med deres familie og venner.

  Igen i år kommer flokken af børn og unge på Primilejr Fyn til at bestå af ca. 45 børn.
  Til at give disse børn en uforglemmelig oplevelse, har vi 25 frivillige, som er med som hjælper og køkkenmedhjælper. Alle hjælper er frivillige og ulønnet, så det er kun voksne som ønsker at give børnene en god lejr, som deltager.

  På Primilejr Fyn lægger vi vægt på at være i naturen. Vores erfaring har vist os, at naturen får tiden til at gå langsommere. Når vi bevæger os ud i naturen, møder vi en fantastisk legeplads der fremmer børns trivsel, læring, sundhed og udvikling.

  Uanset vind og vejr overnatter vi i telte hele ugen. Alle måltider indtages ved bål eller på vores hjemmelavet rafteborde og grill. Her igennem forsøger vi at give børne en nogle gode oplevelser i naturen og den friske luft.

  Vi er finaseret via egenbetaling fra de lokale Røde Kors afdelinger, med betaling pr. barn 2500 kr. Dvs. vores samlede projekt er på 112.500 kr. Penge som skal bruges til husleje, mad, transport, aktiviteter, oplevelser og meget mere.

  Derfor håber vi at i har lyst til at støtte os.

  Ser frem til at høre fra jer.

  Mvh.
  Søren, Charlotte, Mads, Mette og Mathias

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *