GFH’s efterskoleopvisning

Forside til efterskoleopvisning program 2014Lillebæltshallen bliver søndag d. 5. april fra kl. 12.30 fyldt med efterskoleelever og publikum, når GFH’s store efterskoleopvisning afholdes.

Det er flere af landets bedste gymnastik-efterskoler – Bernstorffsminde, Flemming, Ringe og Vesterlund – der møder op for at fremvise deres meget flotte forårsopvisninger. Holdene er på op til 200 unge mennesker. Det gør ind-tryk, når de kommer på gulvet og viser, hvor meget de har nået på deres ophold på efter-skolerne.

Efterskolerne er glade for at komme til Vestfyn. De ved, at de lokale gymnastikforeninger, ikke mindst Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup, har mange ivrige unge gymnaster, der er på udkig efter en god efterskole til 9. eller 10. klasse. Og d. 5. april får alle chancen for at opleve de unge menneskers glæde ved gymnastikken og se deres gymnastiske kundskaber.

Ind i mellem efterskolernes opvisninger fremviser GFH’s dygtige Ungdoms- og Juniorhold, GFH Tøser og Gutter, Supertøser & Superspringere samt de Øvede rytmetøser deres flotte og underholdende opvisninger.

Opvisningen slutter sidst på eftermiddagen og der er garanti for, at alle – både deltagere og publikum – er blevet en meget flot gymnastikoplevelse rigere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *