Koncert på Brenderup Højskole: Miriam Mandipira

Miriam MandipiraFredag den 28. april kl. 20:00
Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har Miriam Mandi-pira sunget sig ind I de danske hjerter. Repertoiret er både jazzstandards, soul og blues. Miriam Mandipira giver også prøver på sange fra sit elskede Afrika. Udover at være en jazz- og bluessanger i verdensklasse er hun også en varm person, der altid griber sit publikum med hjerte og humor. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Kjeld Lauritsen er på Hammondorgel med det hele. En komplet jazzorganist, der både spiller solo med hænderne og bas med fødderne. Han har spillet med gud og hvermand inden for dansk jazz og blues og står i dag som dansk orgel-jazz godfather.

Guitaristen Per Gade er en af de mest efterspurgte i Danmark og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Kvartetten kompletteres af Søren Frost, der efter mange år med SP/Just/Frost er rytmebestyreren i dette dreamteam. Hans eminente teknik og fede grooves gør ham til en af landets allerbedste trommeslagere i jazz/bluessammenhæng og han spiller da også med DR BigBandet.

Lyt her:
https://www.youtube.com/watch?v=BO9oFvFOjng
https://www.youtube.com/watch?v=HnNZ7TrhSx4

KØB BILLET HER:
http://fyensbilletten.dk/event/63046

Priser:
Medlem         120 kr.
Ikke medlem 160 kr.
Unge                80 kr.

 Billetter kan også købes på Miljøtorvet  eller ved døren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *