Støttekoncert: Baobab Sisters på Anna Trolles skole

Billedresultat for baobab sistersTil fordel for Projekt Mursten til
Cheptigit Primary School i Kenya.

Vokalgruppen BAOBAB SISTERS fra København, som netop er kommet hjem fra en succesfuld koncerttur i Sydafrika, synger afrikanske sange.

Gruppen, der består af 7 kvinder, har haft 10 hektiske dage i Sydafrika. Baobab Sisters synger sydafrikanske sange, og det afrikanske publikum er vilde med de skandinaviske piger, der synger på lokale sprog som Xulu, Xhosa og Sotho.

Baobab Sisters afholdt en stor koncert på Johannesburg Theatre, hvor den danske ambassade i Sydafrika var vært for en reception.

Den danske ambassadør, Trine Rask Thygesen, siger om koncerten:

”Det var en fantastisk oplevelse at se Baobab Sisters optræde. Man bliver både stolt og glad. når man fornemmer, hvorledes disse frimodige, veluddannede og glade kvinder fra Danmark brænder igennem til alle i salen, uanset hudfarve. Mange af sangene har stærke historiske referencer, men Baobab Sisters har til gengæld en form for uskyld og glæde over sig, som gør at kulturudvekslingen mellem Danmark og Sydafrika virkelig lykkes på et meget højt plan. Blandt de 7 piger er Marie Græsholm, en tidligere elev fra Anna Trolles Skole, som glæder sig til at komme tilbage og give endnu en sang.

Koncerten starter med opvarmning ved Anna Trolles Skoles kor.

Efter koncerten åbner en cafe, hvor der kan købes kaffe/kage, mens elever fra skolen sørger for hyggemusik.

Arrangører:

Anna Trolles Skole, Lokaludvalget, Brenderup Højskole, Musikforeningen, Brugsen og arbejdsgruppen ved Kis og Flemming Thybo

Entre: Voksne, 100 kr., børn 20 kr.    

Billetsalg: Anna Trolles Skole – tlf. 88 88 4980 –  Dagli’Brugsen  – Kis og Flemming Thybo – 61 85 18 89 eller mail, thybobrendrup@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *